Шоколадне морозиво
Інгредієнти для приготування шоколадного морозива:
- 3 жовтки
- 3 ст. ложки цукрової пудри
- 1,3 склянки молока
- 120гр шоколаду
- 3 ст ложки води
- 6 ст ложок жирних вершків
Рецепт приготування шоколадного морозива:
Встановіть морожницю на мінімальну температуру. Жовтки розітріть з цукровою пудрою, потім, помішуючи ложкою, повільно вилити до них молоко, що майже закипіло, тонкою цівкою.
Отриману суміш процідити в каструлю підходящого розміру і варити на слабкому вогні до загусання. Шматочки шоколаду покласти у воду і розтопити на водяній бані. Збити вершки. Додати в загуслу суміш спочатку шоколад і потім вершки. Все ретельно перемішати, перекласти в мороженицю і заморозити.
Комментарии
Отправить комментарий