Чізкейк

Чізкейк
Чізкейк це справжня кулінарна насолода з ніжним, солодким сиром. Тож рецепт буде про нього:

ІНГРЕДІЄНТИ
Печиво – 200 г.
Вершковий сир – 450 г.
Полуниця – 200 г.
Цукор – 3 ст. л.
Желатин – 1 ст. л.
Вершки – 150 мл.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Розтоплене вершкове масло – 100 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Викласти 350 г. вершкового сиру в миску. 
2. Додати цукор і лимонний сік.
3. Збити блендером, щоб утворилася однорідна маса.
4. У 100 г. вершкового сиру додати желатин. Збити блендером.
5. Об'єднати дві сирні суміші. Додати збиті жирні вершки. 
6. В окрему миску вилити половину сирно-вершкової суміші. Змішати зі збитою полуницею (можна додати трохи желатину).

РЕЦЕПТ ВІД РУСЛАНА СЕНІЧКІНА: ПОЛУНИЧНИЙ ЧІЗКЕЙК

Для того, щоб приготувати ягідний десерт, не потрібно стояти біля плити.
У студії Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати найкращий літній десерт – ягідний чізкейк.
ІНГРЕДІЄНТИ
Печиво – 200 г.
Вершковий сир – 450 г.
Полуниця – 200 г.
Цукор – 3 ст. л.
Желатин – 1 ст. л.
Вершки – 150 мл.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Розтоплене вершкове масло – 100 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Викласти 350 г. вершкового сиру в миску. 
2. Додати цукор і лимонний сік.
3. Збити блендером, щоб утворилася однорідна маса.
4. У 100 г. вершкового сиру додати желатин. Збити блендером.
5. Об'єднати дві сирні суміші. Додати збиті жирні вершки. 
6. В окрему миску вилити половину сирно-вершкової суміші. Змішати зі збитою полуницею (можна додати трохи желатину).
.
7. Звичайне печиво збити у блендері. Змішати з розтопленим вершковим маслом. Вимісити.
8. Викласти тісто на тарілку. Вирізати формочкою основу для чізкейку.

9. До половини форми залити білу суміш. Звершу вилити полуничну суміш.
10. Поставити в холодильник на 6 год.
11. Прикрасити ягодами.

Комментарии

Популярные сообщения